A Little Creation From My Little Kitchen....
Image Hosted by FileHive.com

My name: baby batriesyia
My Fotopage: http://babybatriesyia.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Olympus
C-750 UZ
Olympus
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:I love my phone's camera
View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Harlina Zakaria
Latest entry:Rumah Bangkok
Abadaikan kenangan rumah Bangkok Julai 2008 - Julai 2011 View this Fotopage entry
Zana Hassan
Latest entry:gedung height apartment for rent - available may 2011
NOT AVAILABLE. HAS BEEN RENTED ON MAY 2011. please contact me Ros at 0129102655 for further info. View this Fotopage entry
raqin rafiqyn
Latest entry:Birthday Cake
View this Fotopage entry
Sy Armin Darwisy n Sy Ainura
Latest entry:Jalan-jalan @Saigon
View this Fotopage entry
depan old post office
Rozy Anee
Latest entry:Cuti-cuti Malaysia - Pulau Perhentian - Day 1
Alhamdulillah, jejak juga kaki ke Pulau cantik ni dengan selamatnya... pengalaman naik bot diiringi ombak tinggi dan hujan begitu mendebarkan..8-) View this Fotopage entry
@ suan lum night market..tengok beg2 kat tangan tu...he..he..
Ida Isk
Latest entry:Bear Coklat untuk door gift ..
Salam untuk semua Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :- 1] order 1- 50pcs = satu 80sen 2] order 1- 100 pcs = satu 70sen 3] order 100pcs keatas = satu 60sen note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com ,... View this Fotopage entry
ketupat raya - 50pcs RM30 saja
Noor Yussoff
Latest entry:Catatan harian
Agak lama tidak mengemaskini fp ..mungkin ramai yang sudah lupa pada saya. Sebenarnya saya agak sibuk dengan urusan anak dan keluarga iaitu ibu saya yang baru saja menerima rawatan mata. Noor harus kesana sini membuat urusan dan di bantu oleh ahli keluarga yang lain. Sekarang ibu dan pun selamat...alhamdulilah..tapi masih belum boleh memasak sendiri..maka tugas memanas makanan merupakan tanggungjawab abah pulak. Dirumah mereka hanya tinggal berdua saja. Kek ini dah habis pun di makan oleh anak saudaraku... View this Fotopage entry
Zura Rahman
Latest entry:JOM PINDAHHHH...
UNTUK MAKLUMAN SEMUA PEMINATKU... chewaaahhh cam laa glamer sgt.. LOL .. FOTOPAGES KU INI AKAN DITUTUP KERANA AKU SUDAH JATUH CINTA DENGAN BLOG PULAK... HAHAHAHAHA... SO JOM SINGGAH SINI... --> http://azurarahman.blogspot.com View this Fotopage entry
miss fliffy angel
Latest entry:wajah anak2
salam.. actually i going to close my fotopages but i love it here so much memories and link of friends so here some digital scrapbooking works :) recent faces of my kiddos ! be back for more,, :-D credits info at my blog http://www.funwithfliffy.blogspot.com View this Fotopage entry
mommy melia
Latest entry:~hepi besday to Rafhana- 1 yr~
Sabtu mlm lepas mommy telah disuruh oleh my sis utk buatkan kek besday for bb rafhana... jadinyer mommy telah membuat kek cokelat untuk si comel anak sedaraku itew.. So setelah berhempas pulas, no idea, ini lah hasil kek cokelatnyer...walaupun tidak sehandal mama/mommy2 fp yg lain...telah kucuba jugak dgn idea yg tah apa2 jadinye..dan choc ganache yg agak keras sikit... :-S View this Fotopage entry
lady aries
Latest entry:Waroeng Penyet - MP
Jalan² cari makan.... View this Fotopage entry
nabialishad azin
Latest entry:'umah' baru
Assalammualaikum ... Dengan ini saya merasmikan pembukaan 'umah' baru saya beralamat di http://nabialishad.blogspot.com Sila laa menziarahi saya di sana ye teman sekalian..pembukaan 'umah' baru tu adalah disebabkan saya penat nak membuang sawang di umah ini..byk bebeno..ahahahha.. Namun jangan risau juga..sekiranya saya ada masa..saya akan buang sedikit demi sedikit sawang yg berada di umah ini..heheh tu pun sekiranya rajin la ye..camno nk handle dedua skali kan..ehhe.. Sekian dulu buat masa nih..... View this Fotopage entry
rossya ahd
Latest entry:Hello my frens..
It was rather a co-incidence when I posted my very first entry on Fotopages.. I was wooed in fact by the wonderful collections of photographs by many talented people in the world of photography. I started to appreciate my long forgotten camera. I used to be comfortable with the compact P&S camera.. until stumble into those fps of Mr Edoras, Suhaimi, Cakcibao, AJ, and many more.. that I can't really name them accurately but somehow or rather know where to click. It's amazing..that after having the first in... View this Fotopage entry
kakyong ns
Latest entry:Hiatus
Now and then, it’s a good idea to step back and take a break from our usual patterns. After putting so much thoughts, with much regrets I would like to inform all viewers that 'Kak Yong's Digital Kitchen' will be taking a break away from the oven until further notice. Will I be gone long? Will I come back in a shortwhile? Hard to tell but I definitely will be back, InsyaAllah. I'll make a point to update my FP when I'm all set to resume my cuppies baking. Due to that, I would like to apologize to those... View this Fotopage entry
harleena kassim
Latest entry:pindah rumah
lama tak update fotopages sebab saya dah berpindah ke blogspot. Silalah jenguk ke rumah baru saya di http://wadahharleena.blogspot.com still dalam process memindahkan kandungan dalam fotopages ni ke dalam blog sebab banyak kenangan di sini.... View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.